Páginas

miércoles, 7 de agosto de 2013

Curs Zen Llarga Vida

Aquest curs està dirigit a qualsevol persona, però, adreçant-me especialment a metges, terapeutes o sanadors aprofito per remarcar que és una oportunitat única per entendre l’energia de les mans i recordar totes les propietats sanadores que poden tenir.
Aquest procés no és una tècnica invasiva i pràcticament no treu temps de consulta doncs és un tractament aplicat directament als punts de màxima energia del cos; els xacres.
Amb la tècnica zen es poden aconseguir resultats insòlits, i els processos de curació estan allunyats de la medicina comú, sense la necessitat d’introduir al cos productes químics, ja que es potencien els elements que el mateix cos produeix.
Mitjançant aquest curs es pot aconseguir experimentar amb una capacitat innata a tots els éssers humans, la possibilitat de transmetre energies mitjançant les mans i experimentar l’art de la cura.
Al zen s’ensenya a meditar d’una manera molt senzilla, i a respirar de manera conscient per tenir una vida més equilibrada, controlar el propi sistema nerviós per tenir com últim objectiu més control sobre la vida i les reaccions davant les diverses situacions quotidianes.
Després de la meva experiència i d’estudiar de manera continuada diverses tècniques he arribat a la conclusió de que mitjançant petits impulsos, o petites accions es poden assolir grans canvis.
El curs que ofereixo és un curs molt senzill i ràpid, té la curta durada de dos hores durant tres dies, i un cop passades aquestes sis hores puc transmetre les bases de la tècnica zen, amb el que cada assistent ja les podrà aplicar als seus pacients de manera correcta.
 Les sessions són gratuïtes, es demana solament la voluntat a canvi de les sis hores de transmissió de la tècnica zen, valorant les ensenyances obtingudes amb les sessions. Cal remarcar que els beneficis obtinguts amb el curs aniran directament a confiança solidaria, en ajut dels necessitats. S'impartirà els dies 2, 3 i 4 de setembre de 19 a 21.


1 comentario:

  1. Hola amiga:
    Os pediría que los artículos los publicarais en español.
    Somos muchos españoles que no sabemos catalán y proyecto solidario es algo tan
    especial que nos da pena no poder leer los artículos que publicáis.
    Un abrazo, Rosa

    ResponderEliminar